Verbinding met jezelf

VERBINDING MET JEZELF

Tijdens deze 5 wekelijkse workshop leer ik jou om je

hoofd, hart en buik met elkaar te verbinden.Nog nooit hebben we zoveel mogelijkheden gekend voor een goed leven. Geen oorlog, geen hongersnood. We kunnen heel oud worden omdat we een relatief goede gezondheid hebben of er zijn tal van mogelijkheden om aan een goede gezondheid te werken.


Vaak worden we overrompeld met andere problemen of klachten, zoals stress, burn-out, depressie, verslaving. We dreigen te stranden in eenzaamheid, twijfelen aan onze eigen keuzes en ons geluk.


Heel veel hebben we het moeilijk om onszelf te ontspannen en eens even stil te staan bij wat we werkelijk voelen en willen.

We denken veel, onze gedachten flitsen voortdurend door ons hoofd waardoor we weinig of nooit de rust in onszelf kunnen vinden.

We willen steeds een invulling geven aan ons leven met genot en plezier waardoor we een leven met tekort, verdriet en tegenslag moeilijk kunnen verwerken. Omdat deze kwestaarheden geen plaats hebben in de wereld van alleen maar leuke momenten gaan we onze gevoelens onderdrukken, inbunkeren, wegduwen, ontkennen tot ze onverwacht door een gebeurtenis opnieuw de kop op steken.

We verliezen onszelf in een negatieve gedachten en weinig tot geen zelfzorg.


Heel vaak zijn we bezig met onze angsten die we bewust of onbewust aanvoelen om te zetten in onze eigen gedachten. Deze gedachten en ideeën stemmen niet altijd overeen met wat er werkelijk speelt. Het is onze kijk op de wereld die vaak beperkt is, we hebben veelal een tunnelvisie omdat we niet verder durven of kunnen kijken.


Onze emoties die onderdrukt zijn of we gewoonweg niet kunnen benoemen zijn aanwezig in ons lichaam. Door onze emoties niet te accepteren geven deze vaak symptomen tot stress of andere gezondheidsklachten


Je krijgt inzicht in jezelf, dankzij de kennis van de emotie-regulatiesystemen, het vermogen om geluk te mogen en te kunnen ervaren, jouw behoeften en waarden en het belang ervan, je bron van wijsheid, veerkracht en compassie.


Je leert om te gaan met je innerlijke criticus en te leren uit "faalervaringen", omgaan boosheid en je innerlijke criticus, richting geven aan je keuzes met je diepste waarden, jezelf en anderen vergeven met compassievolle inzichten.Deze 5 wekelijkse training is er een met veel oefeningen en meditaties die je kan toepassen in het dagelijks leven. Het is geen eenvoudig trucje, het is veeleer een manier van aanpakken. Een fundamentele levenshouding die langzaamaan verandering kan teweeg brengen. 

Ik kan jou de tools geven om een bron te zijn van inspiratie om meer veerkracht en geluk te krijgen in jouw ziens- en levenswijze.

Het herkennen en benoemen en vooral het accepteren van jouw emoties zullen tijdens deze workshop naar voor komen waardoor je naar een meer bevrijdende manier van leven kan gaan.


Op woensdagochtend (Lokerenbaan 114/6 - 9240 Zele) : 14/10 - 21/10 - 28/10 - 18/11 en 25/11/2020

telkens van 10u15 - 11u30


Of Online op dinsdagvond : 13/10 - 20/10 - 27/10 - 17/11 en 24/11/2020

telkens van 19u00 - 20u15


Prijs per les : € 22,00 (bij voorafbetaling 5 lessen € 100 of € 20/les) Wens je liever niet in groep deel te nemen dan kan je deze 5 wekelijkse sessie ook privé volgen.

Meer info omtrent prijzen en data kan je bekomen via onderstaand formulier.
Inschrijven kan via onderstaand formulier.

 
 
Ik wens me in te schrijven op woensdagvoormiddag
Ik wil privé 5 wekelijkse sessie
Ik wens me in te schrijven online op dinsdagavond
 
 
 
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

Deze website bevat Cookies. Bij het bekijken van de website, accepteer je dit gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren