Leven vanuit flow

Workshop : Leven vanuit FLOW

Wat is flow en hoe komen we in onze flow? Flow is het laten stromen. Iets kan alleen maar stromen wanneer het heel licht is. Daarom mag onze energie lichter worden en mogen we alle zwaarte van ons laten afvallen. We hoeven niet meer te weten hoe onze problemen zijn ontstaan. We hoeven ze alleen maar te doorzien, te doorzien dat ze een illusie zijn. Zo lost het heldere licht van ons bewustzijn alle zwaarte op. dan kunnen we alles weer laten ontstaan vanuit gemak en moeiteloosheid.


Deze workshop geeft heldere inzichten en handvaten hoe we vanuit flow kunnen zijn.


Spelen met bewustzijn is een hele andere manier van doen. Niet op de manier zoals we gewend zijn vanuit onze mind, op wilskracht, wat een onrustige manier van doen is, als een kip zonder kop, rennend van hot naar her. Vanuit het ZIJN komen we in een vredige, rustige en gefocuste manier van doen. Omdat het vanzelf gaat, moeiteloos is, in flow is en vanuit de Bron komt. Vanuit een diep vertrouwen dat alles is zoals het is. Het stroomt vanuit een ongekende vanzelfsprekendheid en volkomen gemak. Het is het laten ontstaan van alles waarover we hier op aarde gekomen zijn.

Wat een prachtige weg.Het laten ontstaan vanuit FLOW


Ikzelf heb de workshop al 2 keer online gevolgd. Het heeft voor mij inzichten gegeven zodat ik sterker in het leven sta, bewuster voor wat er zich afspeelt rondom ons maar wat je er zelf wil van maken!


Ik ervaarde een innerlijke, vredevolle kracht, die ik nog steeds meedraag; Ik gebruik deze kracht om mij te focussen op wat ik verder wil manifesteren in het leven en om niet stil te staan in de 3D waarin we momenteel nog zitten.


Deze workshop zal zowel online als fysiek doorgaan. 

Voor ieder die deze workshop volgt ligt het boek klaar, "Het laten ontstaan vanuit Flow". Het is een verdere leidraad en ondersteuning na het volgen van deze workshop.


De fysieke workshop zal doorgaan op - zaterdag 29/01/2022


Begin : 09u30

Einde : 12u00

Kostprijs : € 55,00 (inclusief het boek)


De online workshop zal doorgaan op - woensdag 23/02/2022


Begin : 19u30

einde : 22u00

Kostprijs : € 55,00 (inclusief het boek)

Inschrijven kan via onderstaand formulier :

 
 
 
 
zaterdag 29/01/2022 - fysiek
woensdag 23/02/2022 - online
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwtjes, promo's en de nieuwsbrief. Schrijf je via onderstaande link in!