chakra en aura healing

Workshop : Chakra & Aura HealingDeze vorm van healing is een manier, waarbij de chakra's in balans gebracht worden, die zeer krachtig en inspirerend werkt. Degene die deze healing al mochten ontvangen voelen dat het lichaam zowel op emotionele als psychologisch niveau verbinding maakt.

Een gevoel van welzijn en evolutie.

Een healing die verandering brengt in het leven van mensen op een zachte manier.


Lichaam en geest zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. Beide werken op elkaar in en via de een kun je de andere benaderen.

Ook de zeven chakra's zijn onverbrekelijk verbonden met elkaar. Een blokkade van de chakra heeft een directe uitwerking op het eronder en erboven gelegen chakra. 

Vanuit ons mens zijn zijn chakra's programma's die ons leven bepalen. In onze geest vormen ze bewustzijnspatronen en geloofssystemen aan de hand waarvan we onze persoonlijke wereld scheppen en ervaren.

Soms geraken we zo vast geroest in ons denken en onze overtuigingen dat we minder bewustzijn en minder dingen kunnen manifesteren.


We leren de energie van bevrijden en manifesteren te gebruiken, dit zijn twee energetische stromen die door de chakra's gaan - een neerwaarste en een opwaartse. De neerwaartste stroom is de die van manifestatie, begint bij het zuivere bewustzijn en daalt door de chakra's af naar de wereld of de aarde waarop we leven, terwijl de energie zich verlicht. 

De andere stroom, de stroom van bevrijding, neemt ons mee vanuit onze beperkingen naar een steeds vrijere en ruimere manier van zijn. 


Voor wie is deze opleiding ?


Voor eenieder die interesse heeft in de chakra's, healings of massage therapeuten die zich verder willen specialiseren in het geven van nog diepere massages.

Er is geen voorkennis vereist.Wat mag je verwachten van deze 4 halve dagen opleiding ?  • het leren kennen van de verschillende chakra's
  • de symbolen en de kleuren die overeenkomen met de chakra en hun betekenis
  • de plaats van de chakra op het lichaam
  • de psychologische betekenis van elke chakra
  • het leren voelen van de chakra (zowel bij jezelf als bij de ander)
  • aanleren van de healing techniek                        De totale kostprijs van deze opleiding : € 249,00 (incl. BTW)

(syllabus, water, koffie, thee & versnaperingen + ontvangst certificaat).


De opleiding start om 10u00 - en eindigt om 15u00Opleidingsdata :


Zaterdag 23/04/2022 en zondag 24/04/2022

 


Maximaal 6 personen kunnen deelnemen !

Inschrijven kan via onderstaand formulier :

 
 
 
 
 
 
 
 

Wil je deze chakra massage therapie eerst zelf ervaren

dan kan je altijd een afpraak maken.


Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwtjes, promo's en de nieuwsbrief. Schrijf je via onderstaande link in!