MASSAGE

Een goede massage kan wonderen doen ....


Therapeutische kleurenmassage 


Deze massage neemt door te werken met kleuren de energetische blokkades weg. Aan de natuurlijke olie wordt intuïtief een  kleur toegevoegd. Deze kleuren waarmee ik werk zijn pomanders. Deze worden gebruikt in Aura Soma. De kleuren worden opgenomen door het lichaam en zorgen ervoor dat we opnieuw in balas komen.

Deze massage kan wonderen doen !
Prijs :

 Volledig lichaam : € 60,00 - duurtijd : 70'

Lavashellmassage


Deze massage gebeurt met natuurlijke schelpen van porselein die op een natuurlijke manier warm gemaakt worden. Door middel van zachte strijkbewegingen in combinatie met de warmte van de schelpen kunnen zowel lichamelijke als energetische blokkad opgeheven worden.Prijs :

 Volledig lichaam : € 70,00 - duurtijd  60'

 Lavashell deluxe (inclusief gelaat) - € 90 - duurtijd 80'

Cupping massage


Door middel van harde siliconencups, die op het lichaam geplaatst worden en met een zuigkracht de huid naar omhoog zuigen kan zowel relaxerend als intensief gebruikt worden. Het is een zeer helende massage waarbij de energiestroom opnieuw gestimuleerd wordt. Het is een therapeutische massage die zeer veel kan aangewend worden bij oa, ontstekeningen, synisitus, hoofdpijn en migraine, depressie, burn-out, ontgiften van het lichaam, ideaal bij slecht bloeddoorstroom, angst en slapeloosheid.

Prijs :

 Volledig lichaam : € 65,00 - duurtijd : 70'

 Massage van de rug : € 30,00 - duurtijd 25'

Hot Stone massage


Het masseren met hete basalt stenen is al eeuwen oud. Al zolang de mens op aarde is worden stenen gebruikt voor massage. Door het gebruik van deze basaltstenen ontspannen de spieren waardoor er een pijnvermindering is. Deze massage helpt ook om afvalstoffen te verwijderen en is een weldaad voor lichaam & geest.


Prijs :

 Volledig lichaam : € 70,00 - duurtijd : 80'

 Inlcusief gelaat


  Chakra Healing


Tijdens de Energetische Chakra healing worden de Chakra's opnieuw in balans gebracht. Door de hoge verwachtingen in onze huidige maatschappij kunnen onze chakra's sneller werken of helemaal niet. Hierdoor raken we in disbalans en kunnen we onszelf ziek maken.

Deze healing helpt om je energetisch op te laden en rust te vinden in je lichaam maar vooral je hoofd. Meer info

Prijs :

 Volledig lichaam : € 60,00 - duurtijd : 75'


 Chinese hoofd-, nek- & schoudermassage


Deze massage is een onderdeel van de Tuina of Chinese massage. Via deze massage wordt er vooral gewerkt op de meridianen. Dit zijn energetische punten op het lichaam die door blokkades niet goed doorstromen waardoor we ziek kunnen worden. Deze massage is op basis van drukpunten waarbij we vooral de rug, het hoofd en de armen masseren.

Prijs :

 Rug, hoofd & armen : € 30,00 - duurtijd : 30'

 
De Japanse hoofd-, nek- & schoudermassage


De massage bestaat vooral uit een oppervlakkige massage techniek en heeft een zeer diep ontspannend effect. Ze maakt vooral het hoofd "leeg". Geeft je een zeer ontspannend gevoel.


Prijs :

 Rug, gelaat & hoofd : € 30,00 - duurtijd : 30'


 Duomassage


Een uniek, ontspannend & relaxerend moment voor jullie beiden. Tijdens deze massage worden jullie in dezelfde ruimte gemasseerd terwij wij jullie een gevoel van welbehagen bezorgen. 


Een duomassage : relaxerende/energetische massage, Hot Stone of cupping massage.

Prijs :

Volledig lichaam 2 personen : € 120,00

- duurtijd : 70'

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

Deze website bevat Cookies. Bij het bekijken van de website, accepteer je dit gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren