MASSAGE

Een goede massage kan wonderen doen ....


Mindful massage 


Stap even uit je hoofd, laat je gedachten voor wat ze zijn.

Tijdens een Mindfulness massage breng ik je weer in contact met je lichaam.

Door de aanraking en het bewustworden van pijnpunten of ontspanning breng ik je helemaal in het nu en ervaar je het huidige moment. De weldadige bewegingen en zachte druk van de massage maken je bewust van je lichaam.

Aandacht voor het nu en voor je lichaam. Meer hoeft er op dit moment - jóuw moment - niet te zijn. De Mindfulness massage haalt je uit je gedachtenwereld waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant. Daarnaast heeft deze massage een positief effect op de bloedsomloop, het lymfevaten- en hormoonstelsel. Het is een bron voor meer veerkracht en geluk.Wat is mindfulness?
In deze veeleisende maatschappij zijn we constant druk. Vaak zo druk dat we vergeten van het moment te genieten. Onze gedachten dwalen af, we laten ons overweldigen door obsessieve gedachten over dingen die gebeurd zijn of dingen die nog moeten gebeuren. En dat leidt vaak tot stress en angstige of sombere gevoelens. Mindfulness, of achtzaamheid, gaat erom dat je je volledig bewust bent van wat er gaande is, wat je doet, wat je voelt en waar je bent.

Volledige lichaam : 55' -  € 65,00


Achterkant van het lichaam : 35' - € 45

Therapeutische kleurenmassage 


Deze massage neemt door te werken met kleuren de energetische blokkades weg. Aan de natuurlijke olie wordt intuïtief of een door jou zelfgekozen kleur toegevoegd. De kleuren waarmee ik werk zijn pomanders of Equilibriums vanuit de Aura soma. De kleuren worden opgenomen door het lichaam en zorgen ervoor dat we opnieuw in balas komen.

Deze massage kan wonderen doen !

Prijs :

 Volledig lichaam : € 60,00 - duurtijd : 70'

AANRADER !

Lavashellmassage


Deze massage is een echte aanrader voor iedereen die nood heeft aan warmte! Door de warmte worden fysieke en/of energetische blokkades opgeheven en ervaren we opnieuw een ontspannen gevoel. Door het gebruik van schelpen, die op een natuurlijke manier warm gemaakt worden wordt er gemasseerd met hele trage bewegingen zodat het lichaam de nodige warmte kan opnemen.

Deze massage is ideaal bij mensen die veel stress ervaren, fybromyalgie, pijnlijke spieren en gewrichten,...Prijs :

 Volledig lichaam : € 75,00 - duurtijd  80'

 Lavashell deluxe (inclusief gelaat) - € 95 - duurtijd 90'

Cupping massage


Door middel van harde siliconencups, die op het lichaam geplaatst worden en met een zuigkracht de huid naar omhoog zuigen kan zowel relaxerend als intensief gebruikt worden. Het is een zeer helende massage waarbij de energiestroom opnieuw gestimuleerd wordt. Het is een therapeutische massage die zeer veel kan aangewend worden bij oa, ontstekeningen, synisitus, hoofdpijn en migraine, depressie, burn-out, ontgiften van het lichaam, ideaal bij slecht bloeddoorstroom, angst en slapeloosheid.

Prijs :

 Volledig lichaam : € 65,00 - duurtijd : 60'

 Massage van de rug : € 30,00 - duurtijd 25'

Hot Stone massage


Het masseren met hete basalt stenen is al eeuwen oud. Al zolang de mens op aarde is worden stenen gebruikt voor massage. Door het gebruik van deze basaltstenen ontspannen de spieren waardoor er een pijnvermindering is. Deze massage helpt ook om afvalstoffen te verwijderen en is een weldaad voor lichaam & geest.


Prijs :

 Volledig lichaam : € 75,00 - duurtijd : 70'

 


  Aura - & Chakra Healing


Tijdens de Energetische Chakra healing worden de Chakra's opnieuw in balans gebracht. Door de hoge verwachtingen in onze huidige maatschappij kunnen onze chakra's sneller werken of helemaal niet. Hierdoor raken we in disbalans en kunnen we onszelf ziek maken.

Deze healing helpt om je energetisch op te laden en rust te vinden in je lichaam maar vooral je hoofd. Meer info

Prijs :

 Volledig lichaam : € 60,00 - duurtijd : 75'


 Chinese hoofd-, nek- & schoudermassage


Deze massage is een onderdeel van de Tuina of Chinese massage. Via deze massage wordt er vooral gewerkt op de meridianen. Dit zijn energetische punten op het lichaam die door blokkades niet goed doorstromen waardoor we ziek kunnen worden. Deze massage is op basis van drukpunten waarbij we vooral de rug, het hoofd en de armen masseren.

Prijs :

 Rug, hoofd & armen : € 40,00 - duurtijd : 35'

 
De Japanse hoofd-, nek- & schoudermassage


De massage bestaat vooral uit een oppervlakkige massage techniek en heeft een zeer diep ontspannend effect. Ze maakt vooral het hoofd "leeg". Geeft je een zeer ontspannend gevoel.


Prijs :

 Rug, gelaat & hoofd : € 40,00 - duurtijd : 35'


 Duomassage


Een uniek, ontspannend & relaxerend moment voor jullie beiden. Tijdens deze massage worden jullie in dezelfde ruimte gemasseerd terwij wij jullie een gevoel van welbehagen bezorgen. 


Een duomassage : relaxerende/energetische massage, Hot Stone of cupping massage.

Prijs :

Relaxatie duomasage : € 120,00 

Cupping duomassage : € 130,00

Hot Stone duomasage - € 150,00

MASSAGE VAN DE MAAND !


Lavashell massage

Heb je nood aan een deuggdoende, relaxerende, warmte massage?

Dan kan ik jou de de lavashell (schelpen) massage aanbevelen!

Door de warmte van de schelpen die op een natuurlijke manier opwarmen komt jouw lichaam helemaal tot rust. 

Door de trage beweging met de schelpen wordt de warmte opgenomen door het lichaam waardoor de onrust en de stress afnemen en de ontspanning zijn intrede doet.

Deze massage brengt je helemaal uit je hoofd terug in je lichaam.


€ 75,00 - 80 minuten 


Boek deze massage tot 17/10/2021 en ontvang een kortingsbon* van € 5,00 voor een volgende massage.

*Niet cummuleerbaar met een kadobon.