INGE

INGE

Massage- & energetisch therapeut

Mindfulcoach & mindfulnesstrainer

Healer

Kleurencoach (Aura Soma)

Bewustzijn

Ondernemer

Mijn naam is Inge Tackaert en ik stel me graag voor zodat je een idee hebt wie ik ben en vooral waarom ik deze job doe.


Het is een jarenlange zoektocht geweest naar wie ik ben en vooral wat ik wou doen als job. Het school interesseerde mij niet en ik wou er zo snel mogelijk vanaf om de echte wereld te ontdekken. 

De nieuwsgierigheid, het rebelse (wat ik soms nog heb) en de niet altijd even makkelijke opvoeding hebben er voor gezorgd dat ik vaak niet echt mijn hart maar veeleer mijn verstand gevolgd heb. 


Dit alles was nodig zodat ik op latere leeftijd mijn passie & levensmissie in het leven zou vinden. Om verder te groeien, te evolueren en vooral om bewuster te leven was elke stap nodig en het voelt aan alsof alle puzzelstukjes in elkaar vallen. 

Er op vertrouwen dat alles goed komt en met meer aandacht in het huidige moment leven maakt dat mijn keuzes doelbewuster zijn, waardoor ik meer handel vanuit mijn voelen en minder vanuit het hoofd.


Omdat ik zelf nog veel te verwerken had ben ik mijn zoektocht begonnen en heb op vrij jonge leeftijd kennis gemaakt met Reiki. Dat was het begin van de ontdekking van de meer spirituele wereld, waarmee me ik als kind al verbonden voelde.  Zelf ben ik ingewijd tot de tweede graad Reiki en heb hier dankbaar gebruik van gemaakt door Reiki toe te passen tijdens groeps- en individuele sessies.


Later ben ik, via een vriendin, in aanraking gekomen met numerologie, meditatie,  astrologie en Aura Soma (kleurentherapie). Deze opleidingen zijn nodig geweest om om nog meer inzichten te krijgen en nog meer bewuster in het leven te staan en andere keuzes te kunnen en durven maken.

Mijn passie voor kleuren kan je terugvinden in mijn coaching, massages en healings.

Kleurentherapie/coach worden vaak toegepast omdat mensen vaak moeilijk hun emoties, gevoelens of gedachten kunnen benoemen.

Kleur is universeel en is daardoor voor iedereen toegankelijk.


Omdat ik voelde aan mezelf dat ik alles nog niet verwerkt had en mezelf nog wilde bijscholen heb ik gezondheidscoach en IET (Integrated Energy Therapie) gevolgd.

IET is een healingmethode van de 5de dimensie waarbij we werken met engelen.

Ik heb er al veel mensen mee geholpen, het gaf me zo een goed gevoel, dat ik kort nadien de 

IET Master Instructor gevolgd heb om verder mensen zelf in te wijden en te begeleiden.


Begin 2020 veranderde er heel veel in de wereld en de energie om ons heen wat opnieuw voor verandering, transformatie, stilstand & zelfreflectie zorgden. In maart, 2020 heb ik beslist om Mindfulness trainer te worden en heb alle trainingen gevolgd die nodig waren.

De 8 wekelijkse training had ik reeds vroeger gevolgd, door de lockdown is het "toevallig" terug op mijn pad gekomen. 


Deze opleidingen en veel ervaringen later zorgen ervoor dat ik nu klaar ben om jou op je weg te begeleiden en het ontdekken van jouw ambities en je te ondersteunen tijdens jouw levensproces.


Mijn passie en mijn droom is dat ik jou wil begeleiden op JOUW pad zodat dit zich kan ontplooien naar wie jij werkelijk bent!


HET TEAM

PETER   &   INGE

SPORT COACH  -RELAXATIE- & SPORTMASSEUR

COACH -

ENERGETISCH - & MASSAGE THERAPEUT

In oktober 2018 hebben we de stap gezet om onze vennootschap op te starten waarbij het fysieke en mentale welzijn van onze medemens belangrijk is. Doordat we elkaar perfect aanvullen kunnen we heel goed samenwerken en zijn we goed op elkaar afgestemd.


Peter is Sport coach en geeft relaxatie - en sportmassages. Peter heeft zelf ook een website. Via de link hieronder kan je zijn website bezoeken.

Nieuwsbrief

ontvangen?

Wil je op de hoogte bijven van onze nieuwtjes, promo's en workshops.

Meld je aan via onderstaande link.