Inge


Welkom op mijn website. Fijn dat u mij gevonden heeft.


Mijn naam is Inge Tackaert en ik stel mij graag voor aan u zodat u toch een idee heeft wie ik ben en wat ik doe en vooral waarom ik deze job beoefen.


In januari 2015 heb ik de stap genomen en ben als zelfstandige begonnen. Na mijn opleiding als boekhoudster voelde ik gauw dat dit niet het werk was wat ik wou doen voor de rest van mijn leven. 


Daarom besloot ik om verdere opleidingen en workshops te volgen zoals : Reiki, Numerologie, Astrologie, Aura-Soma (werken met kleuren als vorm van therapie), verschillende massage opleidingen, IET (Integrated Energy Therapie - healing via Engelen), gezondheidscoach op het werk, moxatherapie, mindfulness.


Deze opleidingen en veel ervaringen later zorgen ervoor dat ik julli kan begeleiden in het ontdekken van je levensdoel. Wanneer je bereid bent om uit je comfortzone te komen staat er jou een mooie toekomst te wachten.


Mijn andere passie bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens de opleiding massage of suikerontharing. Het gaat niet enkel om het lesgeven zelf ook hierbij komt kijken dat mensen begeleid kunnen worden. 


Van kinds af aan speelde ik dat ik een eigen schoonheidsinstituut had en een problemenbureau waarbij ik mensen steeds kon helpen met hun problemen. En kijk dat is wat ik in mijn huidige leven doen.


Is dit allemaal vanzelf gekomen ? Uiteraard niet, de vele ups en downs en de leerprocessen die op mijn pad kwamen en er nog steeds zijn zorgen ervoor dat ik nog steeds bijleer en een vernieuwende evolutie maak. 


Graag wil ik jou begeleiden op je pad en je ware levensmissie te helpen ontdekken en uiteraard te volgen. Het is een leerproces, durf stappen te ondernemen ik begeleid jou hierin zeer graag.


Tot binnenkort,


Inge


Deze website bevat Cookies. Bij het bekijken van de website, accepteer je dit gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren