HEALING

Healing - Integrated Energy Therapy

ER BESTAAT ALLEEN ENERGIE


Je lichaam is zo gemaakt dat het zichzelf kan genezen. Het vermogen van je lichaam om gezond te blijven en ziekten te overwinnen is eigenlijk een van de meest opmerkelijke verschijnselen in de natuur. Wij zijn echter terechtgekomen in een wereld die deze natuurlijke vermogens stelselmatig ondermijnt en daarom is het, als we werkelijk goed willen functioneren, nodig dat we ons bewust bezighouden met onze gezondheid.

Werken met energie, is werken met de ziel.De ziel is de bron van de meest subtiele energieën van je wezen. Deze subtiele energieën geven vorm aan alles in en om je heen, van je cellen tot je bewustzijn. 

Wanneer ik met de energie van een persoon werk, raak ik zowel het lichaam als de ziel van die persoon aan.

Wanneer je dieper doordringt in het leven van je eigen ziel en je vollediger bewust wordt van alles in en om je heen zal het ook beter gaan met je lichaam.

Wanneer de energieën in harmonie gebracht zijn, floreert je lichaam. En als je lichaam floreert, heeft je ziel een voedingsbodem om in deze wereld tot bloei te komen.

Dit zijn de diepste beweegredenen van energetisch genezen : de voedingsbodem gereedmaken en de bloem verzorgen.

Onze energievelden rondom ons veranderen voortdurend. Je wordt je heel bewust van deze energetische veranderingen wanneer iemand tot wie je je aangetrokken voelt of voor wie je bang bent de kamer binnenkomt. 

Jouw energieën vertonen overeenkomsten met die van andere mensen : iedereen wordt omgeven door een gekleurd shijnsel dat aura wordt genoemd, iedereen heeft zeven energiecentra, die chakra's worden genoemd.


Veranderingen in je lichaam worden voorafgegaan door veranderingen in je energie.


Je energieën zijn zo uniek en geven zo overtuigend vorm aan je lichaam, dat je op je energielichaam gaat lijken, net als twee mensen die hun hele leven bij elkaar wonen.

WAT IS INTEGRATED ENERGY OF IET ?


Gedurende duizenden jaren hebben de medische benaderingen in het Oosten zicht gericht op het electromagnetische veld van het lichaam. De energie binnen dit veld kreeg in elke cultuur een andere naam. 

Een aantal van de meer gebruikte namen zijn: Ki (Japan), Chi (China), Prana (Indië).


Deze energie vloeit door omschreven doorgangen, net zoals bloed door slagaders en aders vloeit. Meridianen zijn de wegen die energie brengen om elk van de organen te voeden en te bevoorraden. Kanalen zijn de wegen die de energie tussen de meridianen in evenwicht brengen.


Tijdens ons leven kan de energiestroom beperkt of begrensd worden. Je kan de energiewegen zien als rivierbeddingen die verstopt raken door een beverdam. De dam houdt de stroom niet tegen, maar beperkt de stroing en creëert een plaatstelijke energiestilstand. Dit soort beperkingen noemen we energieblokkades.


Mogelijke oorzaken van energieblokkades zijn : fysieke trauma's, operaties, ziektes, uitputting, ondervoeding, emotionele crisissen, onderdrukte gevoelens, stress, angst, beperkende gedachten en karma. Energieblokkades beperken onze ervaring van het leven en kunnen resulteren in gebrek aan spontaniteit, energietekort en zelfs ziekte.


IET 'Integrated Energy Therapy" stelt geen diagnose, behandelt noch geneest ziekte. Verder is IET niet bedoeld om medische benaderingen te vervangen. Als IET Practitionar behandelen we het energetische lichaam en ondersteunen we onze klanten in het zelfhelend proces.


Het doel van IET is in een eenvoudige en zachte manier aan te reiken om de levensstroom in het menselijke lichaam en het menselijk energieveld te openen door onderdrukte gevoelens en het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades die ermee verbonden zijn, op te ruimen.


HOE WERKT DEZE HEALING?


Als Integrated Energy Therapy practitioner ben ik enkel een kanaal tussen jou en de engelen. Ik geef de energie van de 9 Aartsengelen door - op elk punt dat we behandelen zullen we dit punt eerst activeren - daarna trekken we de negativie blokkade omhoog doorheen de cellen & organen - daarna gaan we deze blokkade uit de Aura verwijderen - om tot slot de vreugde en de positieve energie te integreren in ons lichaam.


Het is een zachte vorm van healing die geen bijwerkingen heeft. Het zou kunnen dat je dezelfde dag of de 2 dagen erna hoofdpijn hebt, beter slaap, moe bent.... daarna zorgt het er wel voor dat je beter in je vel komt te zitten. 
Een behandeling Integrated Energy Therapie duurt ongeveer 90' (inclusief gesprek). De behandeling werkt door de kleren heen. Het is een vorm van handoplegging, het activeren en afvoeren van energie, het loslaten van blokkades uit de invoeren en het invoeren van Engelen/positieve Energie.


Er wordt vooral gewerkt op :

Schuldgevoel - Wantrouwen - Schaamte - Bedreiging - Verdriet - Boosheid - Stress, machteloosheid - Angst (algemene Angst en Angst om eigen stappen te ondernemen in de richting van je Zieledoel).


Wat komt er in de plaats :

Onschuld - Vertrouwen - Spirituele trots - Je gesteund voelen - Vrijheid - Liefde - Vergeving - Gemak - Veiligheid en bescherming en actie om stappen te ondernemen richting je zieledoelen

Wat voel je tijdens een healing ?

Meestal voel je weinig of niet veel tijdens een behandeling.

Daarom heet deze vorm van healing een "Healing without feeling". 


Je kan wel merken tijdens de behandeling dat je heel rustig en ontspannen bent/wordt omdat je in een hogere Energetische trilling terecht komt.

Na deze healing heb je nauwelijks of geen bijwerkingen. Je laat blokkades en trauma's los zonder dat je deze opnieuw hoeft te beleven of voelen. Het is dan ook een 5e dimensie healing methode. In de 5e dimensie, in de nieuwe energie, kunnen we alles veel makkelijker, sneller, directer, moeiteloos en zonder bijwerkingen loslaten.PRAKTISCH :


  • Een healing traject bestaat minimum uit 1 sessies, van 75 min. - Prijs op basis van € 65 per sessie. Je bepaalt daarna zelf of je nog wenst terug te komen voor een nieuwe sessie. Soms is het nodig dat er een aantal sessies volgen op elkaar.


Belangrijk om weten: Geen enkel van de werkvormen die hier worden aangeboden, vervangen een dokters- en/of psychologische behandeling. Het spreekt voor zich dat u bij gezondheidsproblematiek uw arts en/of psycholoog raadpleegt. 

HEALING OP AFSTAND

Integrated Energy Therapie is een zeer geschikte healingsmethode om op afstand te geven.

Je kan relaxed vanop je eigen plek gehealed worden, hoe makkelijk is dat ! Het enige wat je hoeft te doen is een intentie neerzetten, wens of zieledoel, hetzij in gedachten of op papier.


Deze healing op afstand is zeer geschikt voor kinderen - die niet lekker in hun vel zitten of die het moeilijk hebben. Het enige wat je hoeft te doen is een intentie neerzetten voor je kind, schriftelijk of in gedachten.


Je kan ook voor iemand anders een healing op afstand vragen, voor een vriendin, moeder, vader, collega of meerdere personen


De prijs voor een persoonlijke healing op afstand is € 55 (nadien ontvang je een kort verslag).


Groepshealing is € 25,00 (nadien ontvang je een kort verslag).

Inschrijven online healing 

Een eerste sessie healing op afstand meedoen ? Dat kan, ik geef een online healing voor een groep op woensdag 22/12/2021. Wil je de kracht ervaren schrijf je dan in voor de promoprijs van € 20,00 !

Data online healings 2022 :


Woensdag 19/01/2022

Woensdag 16/02/2022

Woensdag 16/03/2022

Woensdag 20/04/2022

Woensdag 18/05/2022

Woensdag 15/06/2022

Woensdag 13/07/2022

Woensdag 17/08/2022

Woensdag 21/09/2022

Woensdag 12/10/2020

Woensdag 16/11/2022

Woensdag 14/12/2022


Na de healing ontvang je een verslag.

De prijs per healing is € 25,00.

Je kan je via het formulier hiernaast inschrijven. 

Je hoeft niet mee te doen tijdens de healing, dat mag, 

je kan meevoelen maar het hoeft niet.

vooraleer we starten krijg je van mij een e-mail met de nodige info.

Na de healing ontvang je een verslag van de healingssessie.


Wil je meerdere keer meedoen dan betaal je € 22,00 per sessie.


Je kan ook een healing op afstand vragen voor een dierbare, een vriendin, ouder, collega, het hoeft niet voor jezelf te zijn. 
 
 
 
Woensdag 22/12/2021
Woe 19/01/2022
Woe 16/02/2022
Woe 16/03/2022
Woe 20/04/2022
Woe 18/05/2022
Woe 15/06/2022
Woe 13/07/2022
Woe 17/08/2022
Woe 21/09/2022
Woe 12/10/2022
Woe 16/11/2022
Woe 14/12/2022