FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN ?

Hoe bestel ik T Spheres?


Online bestellen bij FeelZen is zeer gemakkelijk. volg de instructies op het scherm, je hoeft geen account aan te maken.


Kleinhandel: Als je een nieuwe retailklant bent, raden we je aan om een ​​account bij ons aan te maken - door een account aan te maken, worden je klantgegevens opgeslagen zodat je de volgende keer dat je winkelt gemakkelijk kunt bestellen + voeg je toe aan onze lijst om uitverkopen, kortingen en promotiecodes te ontvangen - als extraatjes T Spheres-winkelend publiek! Als je al een account hebt - YAY! ga verder naar ‘Inloggen’. Om een account aan te maken ga je naar de pagina van www.lavashells.be Volg gewoon de instructies op het scherm wanneer u bij de KASSA bent. Vul uw factuur-, verzend- en betalingsgegevens in.

Uw transacties worden door onze betalingsdienstaanbieder in een volledig beveiligde omgeving verwerkt en u ontvangt automatisch een orderbevestiging per e-mail. Alle couponcodes en cadeaubonnen worden ingevoerd bij het afrekenen. Als u nog steeds niet zeker weet hoe u online moet bestellen, maakt u zich geen zorgen, bel ons op 00 32 475 20 84 51 of stuur een e-mail naar  info@feelzen.been we kunnen u door het proces leiden of uw bestelling opnemen via de telefoon -

als u ons een e-mail stuurt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op (meestal binnen 48 uur). 


Hoe kan ik mijn T Spheres-bestelling retourneren of annuleren?


Retourneren : We willen dat u 100% tevreden bent met uw T Spheres-aankopen en geschenken. In het onwaarschijnlijke geval dat een bestelling verloren, beschadigd, vertraagd of defect raakt, laat het ons dan weten zodra u op de hoogte bent en binnen 3 dagen na levering voor beschadigde of defecte goederen. Voordat u een artikel aan ons retourneert, neemt u contact met ons op via 00 32 475 20 84 51 of u kunt ons hier e-mailen en vooraf foto's van de schade sturen (bij een incidentele beschadigde retourzending hoeft u het product niet naar ons terug te sturen). Wees voorzichtig bij het retourneren van artikelen en zorg ervoor dat ze op de juiste manier worden beschermd voor transport. U bent verantwoordelijk voor de artikelen en verzendkosten totdat ze ons bereiken. Goederen die aan ons worden geretourneerd en op voorwaarde dat wij ervan overtuigd zijn dat een dergelijk defect bestaat en niet is veroorzaakt door onjuiste opslag of behandeling, zullen we u volledig crediteren via uw oorspronkelijke betaalmethode of u een vervangende bestelling sturen. We kunnen geen andere schade of verliezen vergoeden dan die van terugbetaling of vervanging van uw bestelling, inclusief uw oorspronkelijke bezorgkosten. Na ontvangst zullen we uw retourzending zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen verwerken. Uw creditcard- of betaalkaartaanbieder bepaalt de tijd die nodig is om uw kaart te crediteren. Dit is gewoonlijk tussen de 10-15 werkdagen. We laten het je weten zodra we je kaart hebben gecrediteerd.


Annuleringen : Als u uw bestelling wilt annuleren nadat u deze online heeft geplaatst, e-mail ons dan op info@feelzen.be en wij zullen contact met u opnemen. Voor geannuleerde bestellingen worden annuleringskosten van € 15,00 in rekening gebracht. Bestellingen die zijn verzonden, kunnen niet worden geannuleerd.


Extra informatie: Bij het productieproces van T Spheres wordt geen chemische kit gebruikt om de logo-inkt in de bol te vergrendelen. Daarom zullen sommige logo's donkerder zijn dan andere en kunnen ze uiteindelijk vervagen.


Hoe gebruik ik mijn T-bollen?


Stressoren en dagelijkse bronnen van angst kunnen zich opstapelen en worden opgeslagen als spierspanning in het lichaam, wat pijntjes en kwalen veroorzaakt.

T Spheres-massageballen voor aromatherapie zijn speciaal gevormd voor massage om deze pijn te verlichten met behulp van onze eenvoudige en effectieve

T Spheres-technieken. Pas Palmdruk toe op chronische spanningspunten, beweeg in Palm Rolling over het gespannen of pijnlijke gebied.


Voeg onze Myofascial Twist-techniek toe door de T-bol met uw vingertoppen vast te houden en lichte druk uit te oefenen, door een draai toe te voegen om oppervlakkig bindweefsel vrij te maken. Gebruik als een acupressuurinstrument, plaats onder je lichaam langs de rugspieren die de wervelkolom ondersteunen om triggerpoints vrij te geven en neurologische kanalen te openen of onder je voeten voor reflexologie en voetmassage.


Warmte- en ijstherapie Warmte:


Warmetherapie :

Optie 1: Breng water aan de kook, voeg T Spheres 2-3 minuten toe, verwijder ze en dep ze droog. Wees voorzichtig met kokend water.

Optie 2: Magnetron, plaats uw T Spheres in water in een magnetronbestendige kom, verwarm gedurende 1-2 minuten, verwijder en dep ze droog. Wees voorzichtig met kokend water. Test de warmte voor het aanbrengen.


Ijstherapie:

Optie 1: 30 minuten of langer bevriezen. Kan in de vriezer worden bewaard in een hersluitbare zak om de versheid te behouden.

Optie 2: Plaats in een kom met ijs, in een koeler of op een ijspak gedurende 15 minuten of langer. Test koud voordat u het aanbrengt.


Hoe vernieuw ik mijn T-bollen?


Spray een of twee pompjes in het draagbare zakje en plaats uw T Spheres erin om absorptie mogelijk te maken. Spray een of twee pompjes in de palm van je hand, masseer je handen met je T Spheres, hierdoor kunnen de T Spheres de olie opnemen. Deze toepassing wordt alleen aanbevolen voor direct huidcontact, niet op kleding.


Kan ik andere essentiële oliën gebruiken met T-bolletjes?

We raden het gebruik van andere oliën met onze producten af. De specifieke hoeveelheid olie die in onze productlijn wordt ingebracht, is waar ons gepatenteerde proces om draait.


Disclaimer: FeelZen VOF is niet aansprakelijk en zal geen schade aan de T Spheres-set vervangen als u probeert het infusieproces te repliceren of op te frissen met andere etherische olielijnen.


Hoe maak ik mijn T-bollen schoon?

Spoel af met koud of warm water, lucht of dep ze droog, en ververs vervolgens met bijpassende geurverfrisser indien nodig. Meng voor een grondige reiniging 25% waterstofperoxide / 75% water voor 5-10 minuten laten weken, daarna spoelen met koud water en verversen met bijpassende aromaverspray indien nodig. Gebruik geen zeep, ontsmettingsalcohol of antibacteriële gels omdat dit de gepatenteerde, gestructureerde rubbersamenstelling zal beschadigen.

AdresBusiness title Street address Zip code City Country