Life Coach

Life coach

Wat doet een life coach ?

Als life coach begeleid en ondersteun ik jou om een bepaald doel in je leven te bereiken. Soms zien we de zaken niet meer helder en is het alsof we in een cirkel draaien en niet goed weten hoe we er uit geraken. Onze inzichten zijn soms niet wat ze moeten zijn waardoor we de schuld dikwijls bij de ander plaatsen. 


Door een aantal coachingstechnieken toe te passen kunnen we samen jouw vicieuze cirkel doorprikken om als het ware een oplossing te zien en toe te passen wat zich op dat moment speelt in jouw leven.


Tijdens mijn coaching gebruik ik verschillende methodes die vaak niet enkel een gesprek omvatten maar ook oefeningen. Het is niet altijd een voordeel om telkens alles opnieuw te beleven tijdens een gesprek.


Er kunnen ook relaxatie technieken aan te pas komen om jou opnieuw in evenwicht of balans te brengen.Een eerste intake gesprek.

Om te kijken wat er precies speelt bij jou en om te bepalen welk coaching traject ik met jou zal volgen, nodig ik jou uit voor een eerste intake gesprek. 

Dit gesprek duurt een 1/2 uur en bekijken we samen wat voor jou het beste is.

De kostprijs van dit gesprek is € 25 en dit krijg je terugbetaald bij aanvang van de eerste coachingsessie.Wat heb ik jou te bieden ?


Met deze vorm van coaching kan ik jou helpen bij :


  • aanhoudende stress
  • het gevoel hebben van "niet gelukkig te zijn".
  • niet optimaal kunnen functioneren
  • het bereiken van doelen 
  • meer energie vinden
  • de juiste balans vinden tussen werk & privé
  • een keuze maken op relationeel vlak
  • problemen met de ouders of kinderen, partner, enz....

Werking & tarief


Je kan niet altijd alles oplossen of doorbreken aan de hand van enkel gesprekken. 

Het is belangrijk voor jou dat we samen een aantal oefeningen doen, die ik jou tijdens deze sessie aanleer & je nadien thuis nog kan verder doen.


Zachte relaxatie oefeningen zorgen mee voor het healings- en genezingsproces. Ik werk vooral met Chakra oefeningen, maar ook korte ademhalings- en meditatieoefeningen.


Onze energie verplaatst zich via het centrale zenuwstelsel de manier waarop de energie de chakra's in- en uitstroomt en op en neer beweegt heeft een grote invloed op ons. Levenservaringen zoals ziekten, trauma & stress kunnen de balans verstoren en chakra's kunnen geblokkeerd of overbelast raken.


Door een verstoorde balans kunnen heel veel verschillende ziektes en stoornissen ontstaan. Vaak is onbalans tijdelijk, maar het kan blijven aanhouden en resulteren in chronische ziektes, aandoeningen en gewoontepatronen in gedachten, gevoelens en gedrag. Gelukkig kunnen chakra's gezuiverd worden en weer in balans gebracht worden.
Tijdens onze eerste intake gesprek leg ik u de werking uit.


Het tarief bedraagt :


60' coaching = € 55,00

90' coahcing = € 80,00


Meestal komen we toe met 60' coaching in uiterzonderlijke situaties kan het soms naar 90' gaan.

Deze website bevat Cookies. Bij het bekijken van de website, accepteer je dit gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren