coach
Positive Attitude wooden sign with a beach on background
Aurasoma1
Time for Change Handwritten on Green Chalkboard. Business Concept. Com
Instructor taking yoga class in fitness studio-1
Freedom sign with road background
Handwritten Time for Coaching on a Green Chalkboard. Top View Composit
Woman  getting a massage on her face isolated on white-1

Energetische ondersteuner/coach

Er bestaat alleen energie

Je lichaam is zo gemaakt dat het zichzelf kan genezen. Het vermogen van je lichaam om gezond te blijven en ziekten te overwinnen is eigenlijk een van de meest opmerkelijke verschijnselen in de natuur. Wij zijn echter terechtgekomen in een wereld die deze natuurlijke vermogens stelselmatig ondermijnt en daarom is het, als we werkelijk goed willen functioneren, nodig dat we ons bewust bezighouden met onze gezondheid.

Werken met energie is werken met de ziel

De ziel is de bron van de meest subtiele energieën van je wezen. Deze subtiele energieën geven vorm aan alles in en om je heen, van je cellen tot je bewustzijn. 

Wanneer ik met de energie van een persoon werk, raak je zowel het lichaam als de ziel van die persoon aan. Wanneer je dieper doordringt  in het leven van je eigen ziel en je vollediger bewust wordt van alles in en om je heen zal het ook beter gaan met je lichaam.

Wanneer de energieën in harmonie gebracht zijn, floreert je lichaam. En als je lichaam floreert, heeft je ziel een voedingsbodem om in deze wereld tot bloei te komen. Dit zijn de diepste beweegredenen van energetisch genezen : de voedingsbodem gereedmaken en de bloem verzorgen.

Jouw eigen pad bewandelen &  het ontdekken van jouw unieke energieën.

Onze energievelden rondom ons veranderen voortdurend. Je wordt je heel bewust van deze energetische veranderingen wanneer iemand tot wie je je aangetrokken voelt of voor wie je bang bent de kamer binnenkomt. 

Jouw energieën vertonen overeenkomsten met die van andere mensen : iedereen wordt omgeven door een gekleurd shijnsel dat aura wordt genoemd, iedereen heeft zeven energiecentra, die chakra's worden genoemd.


Veranderingen in je lichaam worden voorafgegaan door veranderingen in je energie.


Je energieën zijn zo uniek en geven zo overtuigend vorm aan je lichaam, dat je op je energielichaam gaat lijken, net als twee mensen die hun hele leven bij elkaar wonen.


Hieronder geef ik jou een aantal methodes mee waarmee ik werk :FEELZEN

Lichterik 1 - 9240 Zele

+32 (0) 475 208 451

info@feelzen.be

Schenk een uniek cadeau aan uw partner, vriendin, collega,...


Voor elke gelegenheid hebben wij een passend geschenk !


Meer info via 0475/ 20 84 51 of info@feelzen.be

Deze website bevat Cookies. Bij het bekijken van de website, accepteer je dit gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren