healing

HEALING

Wat is Integrated Energy Therapie of IET ?

Gedurende duizenden jaren hebben de medische benaderingen in het Oosten zicht gericht op het electromagnetische veld van het lichaam. De energie binnen dit veld kreeg in elke cultuur een andere naam. 

Een aantal van de meer gebruikte namen zijn: Ki (Japan), Chi (China), Prana (Indië).


Deze energie vloeit door omschreven doorgangen, net zoals bloed door slagaders en aders vloeit. Meridianen zijn de wegen die energie brengen om elk van de organen te voeden en te bevoorraden. Kanalen zijn de wegen die de energie tussen de meridianen in evenwicht brengen.


Tijdens ons leven kan de energiestroom beperkt of begrensd worden. Je kan de energiewegen zien als rivierbeddingen die verstopt raken door een beverdam. De dam houdt de stroom niet tegen, maar beperkt de stroing en creëert een plaatstelijke energiestilstand. Dit soort beperkingen noemen we energieblokkades.


Mogelijke oorzaken van energieblokkades zijn : fysieke trauma's, operaties, ziektes, uitputting, ondervoeding, emotionele crisissen, onderdrukte gevoelens, stress, angst, beperkende gedachten en karma. Energieblokkades beperken onze ervaring van het leven en kunnen resulteren in gebrek aan spontaniteit, energietekort en zelfs ziekte.


IET 'Integrated Energy Therapy" stelt geen diagnose, behandelt noch geneest ziekte. Verder is IET niet bedoeld om medische benaderingen te vervangen. Als IET Practitionar behandelen we het energetische lichaam en ondersteunen we onze klanten in het zelfhelend proces.


Het doel van IET is in een eenvoudige en zachte manier aan te reiken om de levensstroom in het menselijke lichaam en het menselijk energieveld te openen door onderdrukte gevoelens en het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades die ermee verbonden zijn, op te ruimen.

Hoe werkt deze vorm van Healing ?

Als Integrated Energy Therapy practitioner ben ik enkel een kanaal tussen jou en de engelen. Ik geef de energie van de 9 Aartsengelen door - op elk punt dat we behandelen zullen we dit punt eerst activeren - daarna trekken we de negativie blokkade omhoog doorheen de cellen & organen - daarna gaan we deze blokkade uit de Aura verwijderen - om tot slot de vreugde en de positieve energie te integreren in ons lichaam.


Het is een zachte vorm van healing die geen bijwerkingen heeft. Het zou kunnen dat je dezelfde dag of de 2 dagen erna hoofdpijn hebt, beter slaap, moe bent.... daarna zorgt het er wel voor dat je beter in je vel komt te zitten. 


Een behandeling Integrated Energy Therapie duurt ongeveer 90' (inclusief gesprek). De behandeling werkt door de kleren heen. Het is een vorm van handoplegging, het activeren en afvoeren van energie, het loslaten van blokkades uit de invoeren en het invoeren van Engelen/positieve Energie.


Er wordt vooral gewerkt op :

Schuldgevoel - Wantrouwen - Schaamte - Bedreiging - Verdriet - Boosheid - Stress, machteloosheid - Angst (algemene Angst en Angst om eigen stappen te ondernemen in de richting van je Zieledoel).


Wat komt er in de plaats :

Onschuld - Vertrouwen - Spirituele trots - Je gesteund voelen - Vrijheid - Liefde - Vergeving - Gemak - Veiligheid en bescherming en actie om stappen te ondernemen richting je zieledoelenWat voel je tijdens een behandeling ?

Meestal voel je weinig of niet veel tijdens een behandeling. Daarom heet deze vorm van healing een "Healing without feeling". 

Je kan wel merken tijdens de behandeling dat je heel rustig en ontspannen bent/wordt omdat je in een hogere Energetische trilling terecht komt. Na deze healing heb je nauwelijks of geen bijwerkingen. Je laat blokkades en trauma's los zonder dat je deze opnieuw hoeft te beleven of voelen. Het is dan ook een 5e dimensie healing methode. In de 5e dimensie, in de nieuwe energie, kunnen we alles veel makkelijker, sneller, directer, moeiteloos en zonder bijwerkingen loslaten.


De prijs voor een healing is € 60,00 en duurt 1 1/2 à 2 uur. Meestal is er een kort gesprek vooraf dan vindt de healing plaats en nadien volgt er nog een kort gesprek.


Je kan na de eerste healing instappen in een coachingstraject.Healing op afstand 

Integrated Energy Therapie is een zeer geschikte healingsmethode om op afstand te geven. Je kan relaxed vanop je eigen plek gehealed worden, hoe makkelijk is dat ! Het enige wat je hoeft te doen is een intentie neerzetten, wens of zieledoel, hetzij in gedachten of op papier.


Door de bundeling van energieën van een groep mensen is deze nog krachtiger. Je kan meedoen aan een groepshealing op afstand zie mijn agenda.

Je hoeft niet thuis te zijn om deze healing te ontvangen, het kan wel maar moet niet.

Deze healing op afstand is zeer geschikt voor kinderen - die niet lekker in hun vel zitten of die het moeilijk hebben. Het enige wat je hoeft te doen is een intentie neerzetten voor je kind, schriftelijk of in gedachten.

De prijs van een persoonlijke IET healing op afstand is € 55,00


De prijs voor een groepshealing op afstand is € 25,00 pp - voor data& inschrijvingen klik je op agenda.

Zelf Integrated energy Therapy leren toepassen (voor jezelf of anderen)

Wil je ook leren hoe je Integrated Energy Therapy of IET kunt geven of toepassen op jezelf of anderen ? Na deze opleiding word je Integrated Energy Practicioner. 

Je hebt de mogelijkheid im in 3 dagen de volledige cursus Integrated Energy Therapy te volgen.


Wat leer je tijdens deze 3 dagen ?


 • Je leert een hartlink te maken met engelen en hun energie door te krijgen en te geven.
 • Je krijgt tijdens deze dagen telkens een inwijding; een inwijding is een afstemming op de Energiestraal van de Engelen.
 • Door de inwijding worden je secundaire chakra's in je handpalmen geactiveerd, waardoor je blokkades uit aura's kunt opruimen. Je handen werken als magneten.
 • Bovendien zorgt de energie die je met de inwijdingen ontvangt ervoor dat je ontvankelijkheid voor het afvoern en invoeren van energie vele malen wordt vergroot.
 • Je leert alle technieken van de IET zoals bijvoorbeeld : activeren - triggeren - Aura schoonmaken - integreren - starbust - visiebord - hartgolf - zielester schoonmaken - hartnet - harstraal - en nog veel meer....
 • Je ontvangt aan het einde van het dagdeel een syllabus en certificaat.
 • er is geen ervaring nodig, iedereen kan deze cursus leren
 • Je leert om intuïtiever te zijn.

Tarieven voor de IET Practicioner cursus :


Basic (dag 1) :  € 155 (exclusief BTW)

Intermediate (dag 2) : € 210,00 (exclusief BTW)

Advanced (dag 3) : € 225 (exclusief BTW)


Je kan kijken of het je bevalt na de eerste dag cursus alvoren je je inschrijft voor de volgende.


Meer info met betrekking tot de cursus :


 • De cursus start telken om 09u30 (ontvangst vanaf 09u15) en eindigt om 17u00
 • Thee, koffie & water en gezonde lunch zijn inbegrepen in de prijs.
 • Betaling geschied vooraf op rekeningnummer
 • Laat me op voorhand weten hoe je jouw naam op het jouw certificaat wil
 • Bedenk op voorhand welke zieledoelen je wil neerzetten tijdens de cursus. Zorg ervoor dat ze positief verwoord zijn, het universum kent niet de woorden : "geen, niet, nooit".  Verwoord het ook uit dankbaarheid, alsof het al zo is.
 • Wanneer je niet of niet tijdig aanwezig ben graag een seintje vooraf - 0475/ 20 84 51
 • voor inschrijving en data klik op agenda.

Deze website bevat Cookies. Bij het bekijken van de website, accepteer je dit gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren